U14: Výhry v príprave v Banskej Bystrici

09.10.2024 15:39

Žiačky zavítali na dva priateľské zápasy do Banskej Bystrice. Pre naše dievčatá to bola vydarená generálka na štart súťažnej sezóny v Bardejove. Zvíťazili v oboch zápasoch a dobre sa naladili na Bardejov.

Slávia ŠKP Banská Bystrica - BKM Žilina 26:38

Slávia ŠKP Banská Bystrica - BKM Žilina 23:38

Hodnotenie trénera:

V prvom zápase sme až na úvod stále viedli a postupne navyšovali náskok. V druhom zápase nám opäť ušiel úvod, ale potom sme sa spamätali a na polčase sme už viedli o 18 bodov, keď sme súperovi dovolili streliť za celý 1.polčas len 8 bodov. V druhom polčase sme poľavili a súper sa dotiahol na 7 bodov, ale zásadný zvrat sme nedovolili.
V zápasoch sme dominovali napriek tomu, že sme nasadili až 13 hráčok a každá hrala aspoň 10 minút. S výnimkou dvoch dlhodobo zranených hráčok sme mali k dispozícii celý káder a zahrali si aj 3 mladšie dievčatá z ročníka 2012. Pomohli nám, rýchlo sa učia, hrali dobre a počítame s nimi aj do budúcna. Podali sme tímový výkon, nikto výrazne nevyčnieval, ale ani nezlyhal.
Domáci ani my sme nerobili žiadny zápis, takže nemôžeme tentoraz vyhodnotiť numerické dáta, ale napriek súperovej výškovej prevahe sme sa výrazne presadzovali na doskoku a veľa lôpt sme získali agresívnou celoplošnou obranou.
Ako som už avízoval, súťaž začneme túto sobotu 5.10.24 v Bardejove. Máme síce viaceré hráčky zranené/choré, ale príležitosť dostanú ďalšie hráčky, ktoré zatiaľ nemajú toľko skúseností, ale majú bojovné srdce a chcú niečo dokázať.

(PGE)

 

Späť